Kerstboom en Irish Moss is af

Het is alweer de tweede week van december. Echt tijd om de kerstboom neer te zetten. We zijn nog bezig met het behangen van de kamer, dat gaat echter in kleine stapjes. Alle schilderwerk heb ik al wel gedaan, maar die hoge muren alleen behangen dat lukt me niet. Gistermiddag heeft Fouchienus de boom neergezet en de lampjes erin gehangen. Daarna op verjaardagsvisite. Vanmorgen was het tijd voor Lisette en mij om de boom te versieren. 

kerstboom

Vakantie

Poeh, zit ik net een heel blog te maken, bijna klaar en druk ik me toch even op een verkeerde toets bij het plaatsen van een foto en fffffft alles weg. Dan maar nog eens. 

Onze vakantie zit er alweer een tijdje op. We zijn weer een week of drie thuis, na twee heerlijke weken in de Achterhoek op camping de Brömmels. Eind juli was het natuurlijk zo heel erg warm. De eerste week hebben we lekker kunnen genieten van fietsen en wandelen in de omgeving. De tweede week veel gelezen en ook wel gebreid. Ook heb ik wat schetsjes kunnen maken. 

Hitte

Juni in Nederland en het is me toch alweer warm. En alhoewel het natuurlijk fijn is dat warme weer, ik kan er niet zo goed tegen. Nou, ja alles maar een beetje rustig aan. Zijn er hier vorderingen sinds mijn vorige blogje. Ja hoor van alles heb ik wel gedaan. En ik ben ook nog jarig geweest dus heb van mijn verjaardagsgeld diverse dingetjes kunnen kopen. Allereerst maar mijn breivorderingen. 

katia

Pagina's