Blogs

De wereld is veranderd

Veranderd en hoe! Inmiddels zitten we al weken voornamelijk thuis. Ik kom alleen bij huis weg voor boodschappen 1 keer per week. De zorg voor mijn vader gaat natuurlijk ook door. En is uitgebreid omdat het voor hem allemaal wel erg verwarrend is. Fouchienus is enkele weken thuis geweest. We hebben regelmatig gewandeld en gefietst. Maar ook een nieuwe vloer gelegd in de voorkamer. De plinten moeten nog gehaald, alleen dat moeten we even slim aanpakken want samen kiezen gaat niet natuurlijk. 

Weer quilten

Het is lang geleden, maar ik ben weer aan het quilten. Met het schilderen, breien en vorig jaar ook het spinnen erbij kwam het er maar niet van. O, ja, af en toe wel een stukje handquilten aan de kippenquilt, dat was het wel. Ik mocht van mezelf niet met iets anders beginnen....Tja en dan vliegt de tijd voorbij. Vorige week kwam echter Quiltnieuws binnen. Altijd leuk om door te kijken. En ik nam me voor om nu eindelijk eens naar de quiltwinkel in Gasselte te gaan. Dat kwam er gistermorgen van.

Een februari update.

De maand februari loopt op zijn eind, tijd voor een blogupdate. Het plan was dat ik inmiddels ook een podcast klaar zou hebben over de projecten waar ik mee bezig ben. Daarvoor heb ik wel een geschikt cameraatje nu, maar het is steeds zo donker in huis. Zo krijg ik geen mooie beelden. Voorlopig experimenteer ik vrolijk door voor ik een filmpje online zet. Want poeh dat praten tegen een camera valt ook nog niet mee. Wat heb ik de afgelopen maand gedaan?

vestje

Kerstboom en Irish Moss is af

Het is alweer de tweede week van december. Echt tijd om de kerstboom neer te zetten. We zijn nog bezig met het behangen van de kamer, dat gaat echter in kleine stapjes. Alle schilderwerk heb ik al wel gedaan, maar die hoge muren alleen behangen dat lukt me niet. Gistermiddag heeft Fouchienus de boom neergezet en de lampjes erin gehangen. Daarna op verjaardagsvisite. Vanmorgen was het tijd voor Lisette en mij om de boom te versieren. 

kerstboom

Vakantie

Poeh, zit ik net een heel blog te maken, bijna klaar en druk ik me toch even op een verkeerde toets bij het plaatsen van een foto en fffffft alles weg. Dan maar nog eens. 

Onze vakantie zit er alweer een tijdje op. We zijn weer een week of drie thuis, na twee heerlijke weken in de Achterhoek op camping de Brömmels. Eind juli was het natuurlijk zo heel erg warm. De eerste week hebben we lekker kunnen genieten van fietsen en wandelen in de omgeving. De tweede week veel gelezen en ook wel gebreid. Ook heb ik wat schetsjes kunnen maken. 

Hitte

Juni in Nederland en het is me toch alweer warm. En alhoewel het natuurlijk fijn is dat warme weer, ik kan er niet zo goed tegen. Nou, ja alles maar een beetje rustig aan. Zijn er hier vorderingen sinds mijn vorige blogje. Ja hoor van alles heb ik wel gedaan. En ik ben ook nog jarig geweest dus heb van mijn verjaardagsgeld diverse dingetjes kunnen kopen. Allereerst maar mijn breivorderingen. 

katia

Pagina's