Na de vakantie

De scholen zijn hier deze week weer begonnen. Eind juli, begin augustus brachten wij twee heerlijke weken door in de caravan. We stonden op camping Ideaal in Holten. Een erg leuke plattelandscamping. De weken dat wij daar waren troffen we het heel erg met het weer. De heenreis werd wel gekenmerkt door een superbui die viel in de omgeving van Ommen. Dit leverde een tijdje eng rijden op, de parkeerhavens waar we langskwamen stonden steeds vol. Uiteindelijk konden we de bui afwachten op de parkeerplaats van een restaurant. Na een half uur weer op weg, om na 5 minuten weer onder de bui te belanden en gelukkig was er nu wel een plekje op een parkeerplaats om af te wachten. Daarna werd het vlot droog en konden we via een typische Tomtom route doorrijden naar Holten. Zo leuk als dat apparaat je langs de kortste weg stuurt en de weg waarop je rijdt steeds smaller wordt. Er viel nog een beetje regen tijdens het opzetten van de voortent, maar tegen het avondeten zaten wij er lekker droog bij en had Mischa zijn eerste paar rondjes door het bos er al opzitten.

ezeltjes

Het weer was de rest van de vakantie heerlijk, soms een beetje erg warm zelfs. Wij bleven voor Mischa veel bij de caravan en aan het begin van de avond gingen Fouchienus en ik meestal wandelen. Dit was op een tochtje waar we beiden een camera mee hadden. De schapen en grote ezels bleven midden in het weiland, maar dit kleintje was toch wel erg nieuwsgierig naar Fouchienus. 

mischa

Mischa kon lekker liggen in het gras de hele dagen. Soms even in de zon, daarna zocht hij weer een lekker stukje schaduw op. Door de warmte ging het prima met zijn achterpoten. Tijdens het relaxen bij de caravan heb ik veel gelezen, maar ook had ik diverse breiwerken bij me. 

deken

De deken kreeg er een paar rondes bij. 

gail

Ook de Gail shawl is lekker op geschoten. Dit was een heerlijk breiwerk om in de schaduw van de boom mee bezig te zijn. Het zijdengaren is heerlijk licht. Ik heb nog een dagje aan een paar sokken gewerkt en ik had mijn vestje van Stonewash garen nog mee, maar daar heb ik niets aan gedaan. Weer thuis ben ik nog steeds bezig met de deken. En ik heb een borduurwerk te voorschijn gehaald. De Pooh afghan waar ik in oktober vorig jaar mee was begonnen. Even iets anders borduren dan de merklap motieven. 

pooh afghan

Dit is de gehele lap. 

dichterbij

Een close-up van het stuk wat ik tot nu toe heb geborduurd. Ik ben net begonnen met een poot van Ieoor.