Weer twee rijen erbij

Spannend hoor gistermiddag, maar ik heb wel lekker aan de sampler kunnen werken.

rijvijf

Deze rij zat er aan het begin van de middag vlot aan. Ik heb wel steeds een paar keer gekeken of ik echt de boel goed aan elkaar zou zetten. Uithalen is toch niet mij favoriete hobby. 

rijzes

En rij zes ook erbij. Dit lukte aan het begin van de avond. Het naaiwerk ging tijdens dat laatste blok met ritten op de 500 meter toch wel even aan de kant. 

Iets anders wat ik eind vorige week al heb gedaan. Haken. Bij de bibliotheek zag ik laatst twee boekjes met gehaakte poppetjes. Donderdag ben ik op zoek gegaan naar resten katoenen garen in allerlei kleurtjes. Vrijdagmorgen nog even zoeken naar zwart en rood. Voor oogjes en mondje. 

poppetjes

Zo kon ik vrijdag het meisjes poppetje afmaken en beginnen met het kuikentje. Eigenlijk moest dat kuikentje een oranje snaveltje, maar oranje garen had ik niet, vandaar maar een rood snaveltje. Deze kleine poppetjes vind ik toch erg leuk om te maken. Deze krijgen vast nog wel meer gezelschap. 

vest

Tot slot nog een foto van het vest waar ik mee bezig ben. Geen patroon. Gewoon rechte mouwen komen erin. Het breit lekker weg zo voor de tv. 

 

Reacties