Trui

Momenteel ben ik in de avonduren meer aan het breien dan aan het borduren. Enkele weken geleden ben ik aan een trui voor Fouchienus begonnen. Het is een patroon uit een Filatie van twee jaar geleden of zo. Het model werd gebreid met bruin/oranje Royal Tweed van Lana Grossa. Fouchienus heeft de grijze en blauwe tinten uitgezocht. Wel Royal Tweed. 

001royaltweed 22102010

Dit is het hele voorpand. Het inbreien van de motieven gaat me prima af met een draad in de rechter en de andere draad in de linkerhand. Bij het averecht breien is het nog even puzzelen soms, maar dat gaat ook goed. Ik moet er alleen goed aan denken om aan het begin van de averechte naald 1 kleur bovenlangs een een onderlangs te halen. Dan komen de draden niet in de knoop. 

A few weeks ago I started to knit a new sweater for Fouchienus. It is made out of Royal Tweed by Lana Grossa. I saw the pattern in a Filati magazine from a few years ago. It really is a fun knitting project. The fair isle technic is going good, having one colour thread left and one on the right side. Purling is a bit more difficult. One day I want to learn to knit a the circular Fair Isle sweaters. 

Wordpress category: 

Reacties

Facebook-reactieblok