Sneeuwwitje update

Vanmorgen heb ik een foto gemaakt van mijn vorderingen aan Sneeuwwitje.

030sw639uur26012010

Weer een mooi stukje erbij. Ook de dwerg in de deuropening is nu te zien. Verder naar boven zijn er nu niet veel kleine dingetjes meer te doen. Wat saaier borduren dus, maar ook minder af- en aanhechten waardoor het toch wel redelijk vlot gaat.

Met het quilten van de lensquilt ben ik nog steeds bezig. Gisteren kwam ik maar tot 2 blokjes in de vroege morgen, ik wilde later nog weer gaan zitten, maar er kwam steeds weer wat tussen en gisteravond moesten we naar Justin zijn school.

Mieke, de blokken van de lensquilt heb ik met de machine genaaid op een ondergrond van papier. Het in elkaar zetten van de blokken heb ik met de hand gedaan. 

Another picture of Snowwhite was taken. I did a fair bit after the last picture. You can see the dwarf in the doorway now. Going up in the pattern there are no more small things to see but that also means less stopping and starting threads. So the next page should stitch rather quick. 

Wordpress category: 

Reacties

afbeelding van Laura

Laura (niet gecontroleerd)

Hoi Dineke, hij wordt prachtig! Wat ben je al ver, zit zo te hikken tegen het inelkaar zetten, maar bedankt voor je tip, ga ik ook zo doen ;-))
Groetjes,
laura

afbeelding van Marjolijn

Marjolijn (niet gecontroleerd)

Wat een geweldige quilt he? Ik heb het patroon ook bovenop mijn stapeltje liggen. Maar de jouwe wordt ook echt geweldig. Ben benieuwd hoe hij straks is als hij klaar is. Spannend!
gr. Marjolijn

afbeelding van kitty

kitty (niet gecontroleerd)

Hallo Dineke, zelfa al een nieuwe gekocht afgelopen maandag. ik kreeg een extraatje van een tante en heb het goed besteed! Mijn man en ik zijn weg van jouw illusie-quilt. Kun je me vertellen waar ik het patroon kan kopen? En ook mijn jongste dochter heeft een quilt gekozen die ze graag wil hebben. Als oudste nu nog aangeeft welke quilt zij graag zou willen heb ik voor ene paar jaar werk!!!