Pagina 16 is af/page 16 is finished

Er is weer een pagina af van Sneeuwwitje. Nu zijn er nog 12 te gaan. Drie daarvan zijn kleine pagina's aan de onderkant van het patroon.

Another page of Snowwhite is finished. I still have 12 more to go. Three of them are rather small.

032sw686uur24022010

Ik heb het geheel nu even zo gefotografeerd dat je het lege stuk stof ook nog kunt zien. Ongeborduurd blijft daar ook net zo'n randje over als aan de onderkant. Om niet ontmoedigd te raken kijk ik zelf ook mar niet al te vaak naar dat stuk witte stof. Ik ga gewoon lekker verder met borduren. Nu eerst een stuk vloer, dan de tafelpoot en ruimte onder de tafel. Daarna weer een flink confetti stuk bij alle etenswaren op de tafel.

Nu in de vakantie ligt het quilten even helemaal stil. Geen zin ook. Komt wel weer, misschien direct na het weekend wel. Zaterdag ga ik lekker naar de handwerkbeurs in Zwolle. Daar is vast genoeg inspiratie op te doen.

This time I took a picture so you can see the empty piece of fabric still left. When the project is finished there will be a small piece of fabric left like the piece on the bottom. I do not want to get discouraged so I do not look at the empty fabric very often. I just continue stitching.

In the childrens springbreak I do no quilting at all. Don't feel like it. Maybe after the weekend. On Saturday I go to a craftsshow in Zwolle. I guess there is lots of stuff to see and give me inspiration.

Wordpress category: 

Reacties

afbeelding van Jantine Urban

Ik heb weer eens even bij gelezen bij jou. Wat ik zo heerlijk vind is dat de sneeuw in de vakantie valt (voornamelijk). Geen vervoersproblemen van en naar school en veel tijd om er in te spelen.
Je lensquilt wordt schitterend!!! Niet te geloven dat dat een platte top is.
En je wordt al een echte quilter, als je nieuwe stofjes koopt voor je de andere projecten klaar hebt ;-).

afbeelding van Klaske

Klaske (niet gecontroleerd)

Succes met de volgende 12 pagina's, daar gaan nog heel wat uurtjes in zitten denk?!
Ik ga zaterdag ook naar Zwolle, misschien kom ik je wel tegen, en anders veel plezier in Zwolle!

afbeelding van chadia

chadia (niet gecontroleerd)

Amai zeg, het zal echt prachtig zijn als het helemaal af zal zijn!! Wat een groot project, daar heb ik me nog niet aan gewaagd!
Ik volg je blog op de voet hoor!

groetjes

Chadia