Hieperdepiep

Vandaag is Fouchienus jarig. Kan ik de komende 5 weken mijn "oude"DH weer een beetje plagen, hij is nu immers 2 jaar ouder dan ik ben. Eind mei komt het verschil weer terug op een jaar.

Gevierd hebben we met de familie gisteren al. We hadden nog even gehoopt dat het weer goed genoeg was om in de tuin te zitten. Maar dat lukte niet. Het was wel mooi zonnig, maar toch een frisse wind. En de bomen zijn deze week echt uitgelopen. Zaten we een week eerder nog gewoon in de zon, de takjes hielden niet veel tegen, nu staat de achterste boom bijna weer vol in het blad.

Het zoeken van een cadeau was weer verschrikkelijk moeilijk dit jaar. De pijnlijke heup hielp ook niet echt vorige week. Maar gelukkig liep ik zaterdag zomaar tegen iets aan. Een digitaal fotolijstje. En hij kreeg het cadeautje ook al gisteren, aangezien vandaag een gewone werkdag was. Een probleem was nog even om een goed opslagkaartje te vinden. Onze fototoestellen hebben dus beide andere kaartjes. Alleen het kleine digitale toestel wat Lisette meestal gebruikt had het goede formaat SD kaart. Daar heeft Fouchienus een snelle foto selectie opgezet ondermeer van de vakantie van twee jaar geleden. We zijn al tot de conclusie gekomen dat het een leuke manier is om toch eens wat digitale foto's te zien. Er staan zoveel foto's op de computer, maar afdrukken blijft erbij. Niet dat je fotoboeken nu zo vaak bekijkt. Maar toch.

Dit weekend was ik ook al weer aan een nieuw foto van het borduurwerk toe. Ik heb er nu 50 uur aangewerkt. En ik ben tot de vreselijke ontdekking gekomen dat ik me in de hoogte 10 kruisjes heb misrekend met het beginnen van het patroon. Het geheel wil gelukkig nog wel op de stof, maar bovenaan heb ik amper 2 cm ruimte over. Zo stom om me zo te vertellen. 

004cottage50uur18042009

Fouchienus is celebrating his 47th birthday today. We had a party yesterday afternoon and he got his present too. I find it more difficult to get a present every year. But this year it was sort of easy. On Saturday afternoon I saw an affordable digital photo frame in the first shop I went to. Fouchienus could upload some photo's from our 2007 vacation on a SD card. (Would you believe we both have camera's with another card system) But it worked in the end and we enjoyed seeing the pictures.

Last week I stitched another 10 hours on cottage gate. It now reached the 50 hour mark. 

Wordpress category: 

Reacties