Verjaardag

De 29ste mei alweer en in ben jarig. Mijn 44ste verjaardag alweer, nog maar 1 jaartje jonger dan Fouchienus, daar kan ik na zijn verjaardag in april altijd even mee plagen.

Fouchienus ging vanmorgen extra vroeg naar zijn werk zodat hij vanmiddag toch ietsje eerder naar huis kan. Met de korte weken is het toch erg druk op de drukkerij. Zeker vandaag nu ook de krant er nog uit moet. Om kwart voor 7 ongeveer werd ik verrast met kadootjes op bed van Fouchienus en Justin. Een mooie ketting en een pokerset, dat laatste voor o.a. speelplezier in de vakantie. Lisette kwam tegen half acht beneden met haar zelf gekochte cadeaux. Twee roze glaasjes met kaarsjes erin.

Helaas blijkt het mooie weer een beetje op te zijn. Justin zat zopas op de fiets te klagen dat hij het koud had. Het vest moet toch maar weer in de jas geritst worden. Straks moet ik nog even op de fiets naar de winkel. Eerst even opschrijven wat ik nog moet hebben. Visite komt er vanmiddag en vanavond.

O, ja ik heb nog een foto gemaakt van de Country Comforts.

004cc40uur28052007

Na 40 uur borduren ziet het er nu zo uit. De eerste quilt is helemaal klaar en ook een stuk achtergrond er omheen. Ik denk dat het totale effect er uiteindelijk prima uit zal zien.

Wordpress category: 

Reacties