balen

Dat doe ik eerlijk gezegd wel een heel klein beetje. Dochterlief is het weekend hier thuis geweest en wat er op de computer is uitgevreten weet zij niet en wij nog minder, maar veel internet dingen werken niet meer. o.a. bankieren en ook mijn eetdagboek kan ik niet meer in vullen.
Gisteren zijn we met zijn drietjes naar Groningen geweest. Met de bus. Nu hadden we wel een mooiere dag uit kunnen zoeken, bij het overstappen in Veendam was er geen afdak dus daar werden we al nat. Ook in groningen nog diverse buien. Gelukkig hebben wel diverse dingen kunnen kopen. Ik heb een mooi quiltboek gehaald voor een boekenbon die er nog lag. Ook Justin kon daarvan nog een boekje. Hebben we gelijk ook maar de ECI bestelling op gehaald voor dit kwartaal, dat werd een boek voor Lisette.
Het middageten hebben wij bij McDonalds naar binnen geschoven. Justin kreeg zo'n honger toen hij voorbij de Mac was gekomen
De terugreis liep niet geheel vlekkeloos. Laat ik denken dat het logisch is dat je gewoon bij het busstation over kan stappen, bleek dat onze bus naar Muntendam 2 minuten eerder vertrok. De hele onzin rit door de nieuwbouw hadden wij moeten overslaan. Uitstappen bij de snelweg en op een draf naar het station dan hadden we het nog wel gered. Nu moesten we een uur wachten. Justin wilde lopend naar huis, maar we zijn maar naar de bibliotheek gegaan. Zaten we tenminste warm en droog.

Wordpress category: