Knippen!

Woensdagmiddag heb ik de koe bij de horens gevat. Breiwerk mee naar boven en onder de naaimachine door. Daarna moest er geknipt worden.

knippen

De schaar er voor de foto even in zetten dat deed Fouchienus, maar is ook wel grappig natuurlijk. Binnenin had ik maar even een schrift gelegd. Dan wist ik in ieder geval zeker dat er niet in het achterpand geknipt werd. 

voorkantenlos

De hele voorkant is hier los. Ik ben blij dat ik de v-hals dieper heb gemaakt dan volgens patroon. Vervolgens ben ik begonne met de boord. In eerste instantie wilde ik steken langs de voorpanden opnemen om dan steeds bij het breien van de boord steeds bij elke toer 1 steek mee te breien met de boord. Maar gistermorgen heb ik er toch voor gekozen om de boord lost te breien en vervolgens vast te naaien. 

boord

Dat gaat best vlot. Ik ben bij het rechterpand nu al bijna boven. Ik bedacht me alleen gisteravond dat ik natuurlijk niet eerst die hele rechterboord al klaar kan maken en vast kan zetten. Eerst zal ik toch het armsgat ook moeten knippen en het schoudergedeelte van de mouw tussen de panden moeten zetten. Daar moet ik vandaag eerst maar even mee verder.