Siggie en sokken

Deze week lag er weer eens een siggy blokje in de bus. Altijd leuke post natuurlijk. Eigenlijk was ik al helemaal vergeten dat er nog een blokje uit Spanje moest komen. In januari of februari had ik geloof ik na een verzoek van Milagros een siggy naar haar opgestuurd.

siggie milagros

Dit mooie blokje lag er nu daarom als verrassing in de bus. Zelf moet ik ook weer eens wat verzoekjes de deur uit doen. Daarvoor moet ik echter eerst even mijn siggyadreslijst opzoeken. Met het wisselen van Siggybaas en hier het wisselen van mailcomputer wordt dat even zoeken denk ik. Maar dat lukt wel en dan kan de verzameling echt weer wat aangevuld worden. 

sokken Fouchienus

Ik kan gelukkig ook weer een af project laten zien. Sokken voor Fouchienus, de afgelopen weken gebreid van Meilenweit Merino van Lana Grossa. Dat blijft fijne sokkenwol om mee te breien en het is natuurlijk makkelijk verkrijgbaar in Veendam. Ik ben nu weer met een ander paar bezig, ook van Meilenweit, maar dan meer met groen bruine streepjes. Ik merk wel dat ik moeilijk aan de bol wol kan zien hoe het garen uiteindelijk uit gaat breien. Dit laatste project verrast me positief, er zitten geen heel uitgesproken strepen in. De boord is bijna af, en ik kan nog geen herhaling van het verfpatroon onderscheiden.