zondag

Gistermiddag heeft Fouchienus de kilometerteller op Justin zijn fiets gemaakt. Natuurlijk moest hij direct getest worden. Bij thuiskomst stond er 7.7 km op de teller. Dat is een hele ronde voor een jongetje dat nog niet soepel op kan stappen. Stoppen gaat gelukkig wel goed, hij hoeft zich daarvoor niet laten vallen.

Straks gaan we met zijn drietjes zwemmen. Kijken of Justin nu wel zelf zijn hoofd onder water doet en of hij zwemt in het diepe. Plus natuurlijk nog er in springen.

Na het eten gaan we denk ik even naar opa Oldenburger en later nog even wandelen in het Slochterbos. Dat intrigeert Justin al jaren, wanneer we daarlangs rijden opweg naar mijn zus in Schildwolde. Het is nog weer prachtig zonnig weer dus kunnen we daar nog even lekker wandelen.

Het breien van het vest schiet al lekker op. Ben nu bezig met het tweede voorpand. Hier moet ik knoopsgaten in breien, maar ik heb de juiste toeren gemerkt op het andere voorpand. Problemen hiermee verwacht ik niet. Tot slot dan nog de mouwen, wat wel weer even puzzelen wordt met de mouwkop.

Wordpress category: