Stil en zand

Even wat andere dingen aan het hoofd de laatste tijd, dan schiet het met handwerkjes niet echt op. Ook al niet omdat datgene wat ik wel doe het quilten van de rand van het Cartwheel is. En steeds dezelfde driehoekjes fotograferen zou ook vervelen.

Daarom maar eens een paar ander foto's. 

zand

Vandaag begon het opeens heel hard te waaien. En dat geeft hier in het voorjaar altijd hele zandverstuivingen. De akkers zijn immers net geploegd en het heeft al een tijdje niet fatsoenlijk geregend. Deze foto heb ik genomen vanuit de voorkamer, richting de Venemasingel. 

zand

Hier met het huis aan de overkant er meer op. In de lucht zie je inderdaad dat mooie weer wat ons beloofd is voor vandaag. Maar het is duidelijk te zien dat je echt niet buiten kunt wezen. Justin klaagde ook al over ogen vol zand tijdens de fietstocht van school naar huis. En hij had nog de mazzel dat hij de wind grotendeels in de rug had. In de gang ligt inmiddels ook aardig wat zand. Ik heb ook al even boven in mijn naaikamer gekeken. Gelukkig komt daar niet zoveel zand door de kieren van het oude raam.