Een blok voor de sampler

Bij quiltgroep de Lappenkrans zijn nieuwe dames en die zijn allemaal bezig met een sampler, gemaakt van blokken die worden genaaid op de naaimachine. Nu doe ik met die sampler niet mee, maar er ligt hier nog wel een andere sampler, die met de rozenstofjes. Ik probeer daarvoor dit seizoen steeds elke maand blokken bij te maken. Vorige maand was ik meer aan het quilten, maar deze maand wilde ik voor de bijeenkomst van vanmiddag toch wel weer een nieuw blok kunnen tonen.

Greek cross

Gisteren heb ik dit blok gemaakt, nadat het kippenblok af was. Dit blok staat in eq5 als Greek Cross. En ik moet zeggen dat ik het al een tijdje een erg leuk blok vind. Denk dat ik daarmee in de toekomst nog wel eens een quilt zal maken. Zeker als mijn fascinatie voor quilts gemaakt van eenvoudige blokken nog een tijdje aanhoudt. Ik kan voorlopig met mijn WIP's immers nog wel even vooruit. 

overzicht

Nog even een overzichtsfoto van de blokken die ik tot nu toe heb. Voorlopig nog geen idee hoeveel blokken ik totaal ga maken. Er zitten nog steeds lapjes in de doos, wat dat betreft kan ik nog wel enkele blokken vooruit. Wat betreft de lay-out ben ik er in ieder geval zeker van dat ik de blokken op de punt ga verwerken. Voor de rest is het toch stevig broeden geblazen. 

Reacties

afbeelding van Bezoeker

Bezoeker (niet gecontroleerd)

Leuk je kipjes, ik vond het appliceren ook leuk bij m'n quilt aid quilt, lekker op de bank zonder machine, succes!En je rozenquilt gaat zeker prachtig worden!