Fouchienus is jarig en hij wordt.....

50 jaar oud vandaag. Een verjaardag die natuurlijk vraagt om speciale voorbereidingen. Waarbij het dan zeer handig is om een grote dochter met aanhang te hebben. Vanmorgen in alle vroegte kwamen ze hier vanuit Groningen.

aan het opblazen

Deze opblaasmeneer hadden ze geregeld. Natuurlijk had ik de halve nacht wakker gelegen omdat ik bang was dat ik ze niet zou horen. Ik werd wakker omdat Mischa buiten een bloempot omgooide, hij was natuurlijk superblij om Lisette en Erik te zien. Snel een badjas aan over en hup naar buiten. Er moesten nog verlengsnoeren gezocht worden. Daarna was het opblazen met die hap. Op een gegeven moment duurde het en duurde het, maar het kwam maar niet verder. Gelukkig ontdekte Erik toen een draai in de toevoer slang. En daar ging hij nog een stuk verder de hoogte in.

hij staat 

Hier staat hij dan, nog even de lijnen vastzetten en we hebben hem nog een stukje opzij gezeuld. 

Mischa

Als je goed kijkt zie je hier Mischa in de auto zitten. Daar hadden Erik en Lisette hem maar in gestopt om geen last van hem te hebben en zo kon hij ook niet door lawaai te maken in de gang Fouchienus wakker maken. Jammergenoeg moest ik nog even in de slaapkamer zijn voor de sleutels van mijn naaikamer. Fouchienus vroeg direct of ik een pop neer had gezet. "Want ik hoor een compressor" Ik heb hem nog een tijdje in de waan gelaten dat Justin en ik bezig zijn, want volgens hem konden Lisette en Erik hier nog niet zo lang zijn. Zat hij nog wel met de vraag waar ik die pop dan had verstopt, ha, ha. Toch leuk, dit soort acties voor iemand die zo reuze nieuwsgierig is. Ik ben met het plakband uit mijn naaikamer nog weer naar beneden gegaan om wat dingen in de kamer op te hangen. 

Tegen kwart voor 7 heb ik me aangekleed en zijn we samen naar beneden gegaan. Maar niet voordat hij door het raam van Lisette haar kamer aan de voorkant had gekeken wat ik nu had neergezet. De verrassing was daarop groot dat Lisette en Erik toch in de kamer zaten. Ook dat hij even later nog een mandje met allerlei cadeautjes kreeg om uit te pakken. Waar ik helaas geen foto's van kon maken. De batterijen van de camera waren leeg. 

Fouchienus had al met al een vrolijk speciaal begin van zijn 50ste verjaardag. 

Reacties

Facebook-reactieblok