siggy blokjes en mijn oude berichtjes zijn hier

Gisteravond zei Fouchienus opeens dat hij op Twitter een berichtje had gezien over Weblog archieven die beschikbaar waren. Ik zat lekker op de bank te prikken en heb hem het werk laten doen om de berichtjes ook weer op dit blog te krijgen. Dat is gelukt. Via het kopje Weblog Archief zijn deze berichtjes nu terug te kijken op dit blog. Ik was echt helemaal verbaasd dat het eerste weblog bericht al dateerde uit 2004. Daarna een tijd niks, maar in 2005 ben ik echt begonnen met het schrijven van regelmatige berichtjes. Erg grappig om die eerste blogjes nu terug te lezen. Ik ben toch blij dat ze niet verloren zijn gegaan.

Nu nog wat foto's van siggies. De laatste weken heb ik regelmatig verzoekjes gekregen om te ruilen. Ik denk dat de dames kunnen ruiken dat ik verschillende blokjes klaar heb liggen. 

Riekie

Deze leuke poes komt van Riekie. Ook het vrolijke stofje vind ik enig. 

Frederika

Dit is mijn eerste lapje wat ik heb ontvangen uit Noorwegen. Frederika is dan wel een Nederlandse, maar ik vind toch dat mijn lijstje met landen van de siggy quilt weer met 1 uitgebreid is. Normaliter liggen de blokjes  hier in de kamer tot ik ook het blokje heb verzonden. Dan gaan ze mee naar boven om bij de stapel gevoegd te worden. Daar liggen deze inmiddels weer, maar niet nadat ik deze foto heb gemaakt. 

alle siggies tot nu  toe

Ik heb het stapeltje siggies uitgelegd op de vloer in de kamer. Ze zijn hier zomaar neergelegd, ongeveer in volgorde waarin ik ze heb ontvangen. En eigenlijk vind ik het geloof ik wel heel leuk om ze zo willekeurig aan elkaar te gaan zetten i.p.v. een hele kleur verdeling te maken. Fouchienus vond dat er minstens nog net zo'n hoeveelheid bij moest om een twee persoons bedquilt te maken. Ik wil hem ook nog wel een stuk groter alleen een bedquilt zal het niet worden. Er zitten toch wat blokjes in die zeker niet in de was kunnen. Dit gaat dus gewoon een dierbare quilt worden die niet echt gebruikt wordt, maar af en toe bewonderd en getoond. 

Reacties