Herkansing foto's

Vandaag gaan de foto's in de herhaling. Ik heb ze zopas weer op de stick gezet en ik zag ze net staan, nu kijken of ze er bij het uploaden naar hier ook nog te vinden zijn. 

043sw975uur02092010
  
Ja, gelukt, dit is een update van Sneeuwwitje. Vorige week ben ik weer begonnen bij de laatste schuine balk links. Het kost even weer moeite om de symbolen en kleurnummers blindelings te plaatsen, maar dat gaat nu wel weer goed. 

 
012meilenweitspirit02092010 

Deze sokken zijn ook nog van de pennen gerold afgelopen donderdag. Ze zijn gebreid met een Meilenweit cotton spirit. Volgens een patroon uit het Verena sokken blad van dit voorjaar. Het patroon geeft een zigzag effect op de benen en bovenop de voeten. Ik ben nu weer bezig met een paar katoenen sokken, maar dit worden gewone simpele zonder patroon. Dat is ook wel weer even lekker voor de TV.

Today I managed to upload the pictures of my other projects. First there is Snow White. I started this again with the most left beam. The other picture is of a pair of socks I finished last Thursday. They are made off Meilenweit cotton spirit. I used a pattern from the Verena sock magazine. I started another sock made of cotton right away. This time an easy basic sock. The lovely colours in the yarn don't need much fancy knitting. 

Wordpress category: 

Reacties

Facebook-reactieblok