Tegenvaller

Vandaag vond ik eindelijk de moed om de gitaarquilt te gaan dubbelen. Top, vulling en achterkantstof naar beneden gehaald, tafel in de achterkamer aan de kant. En vulling knippen. Daarna de achterkant, maar helaas ik dacht dat ik stof had gekocht van 140 breed is het maar 110. Het geheel heb ik daarom door geknipt en ik zet er een strook van verschillende stoffen tussen om op de goede breedte te komen. Heel leuk natuurlijk, alleen lukt dat vandaag niet. 

Vorige week donderdag hadden we weer een bijeenkomst van de Lappenkrans. Voor mij alleen kijken, aangezien ik niet meedoe met het huidige project een Stack n wack. We zijn echter ook weer begonnen met een groepsquilt. Daarvoor ging er huiswerk mee. 5 stapeltjes van 14 stofstrookjes aan elkaar naaien de komende maand. De eerste 14 zitten nu aan elkaar en ik ben bezig met het tweede stapeltje. Door zo weer bezig te zijn komt de zin in mijn eigen projecten ook terug, vandaar dat dubbelen LOL

006kerstboomorn28112010

Een beetje een bibber foto van het eerste ornament borduurwerkje wat ik aan het maken ben voor in de boom. Met rood verloop dmc geborduurd op 28 count evenweave. 

Ik ben nu bezig met het tweede borduurtje, dat gaat echter niet zo vlot. Ik vond dit canvas pakketje boven bij mijn kleine pakketjes. Het ligt er al sinds 2002 dus ik dacht dat doe ik even. 

009sneeuwman07122010

Dat even valt echter tegen op het plastic canvas. Gelukkig begint het nu op te schieten. Nog de armen en het hoofd. En daarna de stiksteekjes nog. 

I started quilting again. But had a bit of a set back this afternoon. Wanted to sandwich Justin's quilt but found out the backing fabric was to narrow. 110 cm instead of the 140 I thought it was. So I have to adjust the back before I can sandwich.

I did do some of my home work on our new groupquilt. I have to make 5 stripsets out of 14 2.5 inch strips. To day I finished the first set. 

Wordpress category: 

Reacties

Facebook-reactieblok