Sukkelen

Na het ontzettende leuke uitstapje van zondag ben ik nu echt aan het sukkelen. Vorige week donderdag was ik al bij de huisarts. In eerste instantie belde ik voor een verwijsbrief voor de oogarts voor Justin, maar onder het bellen viel mijn ook op een raar plekje op mijn arm. Dus o, ja ook maar even een afspraak. Want op mijn been zat ook al tijden een gek plekje. Het plekje op mijn been bleek goedaardig, maar op mijn arm bleek het iets te zijn wat in de loop der jaren wel ontwikkeld tot huidkanker. Beide plekjes werden behandeld met stikstof. En ik kreeg de mededeling niet zonnen en altijd insmeren met hoge factor creme. En ik zon al nooit omdat mijn huid zo snel verbrand!

Nu ik toch bij de huisarts was liet ik ook even mijn bloeddruk meten. Tja licht verhoogd maar voor de zekerheid een meter mee naar huis om de hele week te meten. Mijn lijstje en de meter mag ik komende donderdag weer inleveren. Ik meet braaf, maar zaterdagavond heb ik schijnbaar iets gedaan waarbij ik mijn linkerschouder heb verrekt. Zondag overdag had ik paracetamol geslikt, maar zondag tegende avond werd de pijn steeds erger. En ik maar proberen om als bij een bevalling de pijn weg te puffen. Gistermorgen ging het redelijk, maar na de toch gewonnen voetbalwedstrijd begon het weer erger te worden. Nu heb ik gisteren de nodige dingen in huis gedaan. Dus vandaag nog maar rustiger aan. Alleen zonder klusjes, maar ook zonder borduren of quilten gaat de tijd niet snel om. En het stomme is door die pijn aan mijn schouder komen de bloeddruk metingen volgens mij ook een stuk hoger uit.

Hier staan trouwens nog wat foto's die Fouchienus heeft gemaakt afgelopen zondag. Foto's die ik heb gemaakt staan in mijn Webshots album. Zie de links bij mijn fotoalbum.

After the nice quilttrip we made last Sunday I started with healtproblems. I was at my doctors last Thursday. He treated some skinspots, that could become cancer in the future. He also checked my bloodpressure which was a bit high so he gave me a meter to check the pressure every day this week. Well unfortunately I did something bad with my left shoulder, strained it somehow so the shoulder muscle hurts badly in the evenings. And that makes me nog being able to do some stitching or quilting. Even worse I think the pain is effecting the outcome of the bloodpressure checks. Right now I hate being 47!

In Mijn fotoalbum, you can see the link in the left sidebar, I have an album with quilt pictures of our trip on Sunday.

Wordpress category: 

Reacties

Facebook-reactieblok