Warm hè

Het is weer warm, maar ik vind het nog redelijk uit te houden. In de middag is er schaduw genoeg hier in de tuin. Dan ga ik maar wat lezen, borduren of breien.

Iemand die niet zo blij is met de warmte is Lotje. Ik weet niet of het komt dat ze in september is geboren en dus als jonge poes geen warmte heeft meegemaakt, maar is echt op zoek naar koele plekjes. Eéntje die ze heeft gevonden is deze.

076lotjebak28062010
In de metalen voerbak van Mischa. Daar ligt ze regelmatig in. Gelukkig krijgt Mischa geen eetlust bij het zien van dit.

O, ja, ik heb ook nog affe sokken. Vorige week donderdag heb ik de teen afgebreid, nadat ik de voet klaar had gemaakt bij Lisette op school. Die kapster in huis is inderdaad handig, maar helaas heeft ze het wel vaak druk. (mijn moeder had vroeger hetzelfde probleem met de loodgieter in huis) Op maandag, woensdag en donderdag heeft ze school. Stage op dinsdag en vrijdag. Maar ze werkt ook nog op de koopavond, donderdag en op de zaterdag. Plus nog een vriendje erbij, tja dan moet moeders haar toch wel regelmatig even wachten.  Komen hier de sokken.

009sandaalsokjes24062010
Ik vind ze zelf erg leuk geworden. Momenteel komen ze niet aan, slippers zonder sokken is nu lekkerder, maar ze gaan zeker mee met vakantie.

At the moment it is hot again overhere. We really have to get used to it after the long cold winter. Lotje is having the most problems, she is looking for cool spots every where. And she found one in Mischa's eating bowl, made out of cool metal.

I am not doing much with this temperatures. House work in the mornings and in the afternoon reading, knitting or stitching in the garden. Last Thursday I finished this socks. They ar ready to come with us on vacation. To wear them now is really to hot.   

Wordpress category: