Terug van vakantie

Wij zijn sinds een paar dagen weer terug van een heerlijke vakantie in Denemarken. Twee weken lekker rondkijken, rustig aan op de camping en ook natuurlijk een bezoek aan Legoland. Dat laatste was vooral voor Justin wel het hoogtepunt van de vakantie. Ik vond het ook heel leuk om dit originele park eens te zien. De dag dat we er waren was het erg warm en ook superdruk. Gelukkig was er ook wel schaduw te vinden, ook om even te zitten en wat te eten.

Naast de uitstapjes bleef er ook lekker rustige tijd op de camping over. We zaten aan de westkust, bij Rinkoping op een camping in het bos met heerlijk ruime plaatsen. Zo lekker in mijn stoeltje heb ik gelezen, maar ook geborduurd. Deze is dan ook afgekomen.

001hangmatkat21072010

Daarna ben ik nog met het Forever Friens beertje bezig geweest, maar dat was maar een klein stukje. Ik ben nu nog met dat projectje aan het borduren. In de avond kon ik het borduurpatroon toch wat moeilijker zin, ondanks dat het lang licht was. Was het licht toch niet optimaal om zo'n tijdschrift patroon te ontcijferen. Gelukkig had ik ook nog twee breiwerken. Hiervan heb ik alleen maar gewerkt aan de sokken.

010koffieboontjes24072010

Deze zijn voor Justin, gebreid van Scheepjes invicta colour. Ze zien er op zich leuk uit, maar over de wol ben ik niet tevreden. Onregelmatig en ook het kleur verloop was niet wat ik er van had verwacht. Ik begon met de bovenste sok te breien. Eerst wisselde het wel redelijk, maar bij het donkere garen gedeelte aangekomen, vond ik dat wel erg lang donker en bij het te voorschijnkomen van de lichtere kleur in de tweede sok zat er na een tijd een draadbreuk in de bol en ging het weer verder met een stukje grijs en weer die hele donkere kleur. Gelukkig vind Justin de sokken wel mooi, ook het koffieboon patroontje. Ik hoop alleen maar dat het garen zich in het dragen wel goed houdt.


  

Wordpress category: 

Reacties