Heel langzaam

Ja, de vorderingen aan het picknick beertje gaan echt heel erg langzaam. Met Justin nog thuis ben ik toch nog steeds uit mijn normale ritme. Dat komt over twee weken wel weer.

De afgelopen dagen hebben we zelfs dingen gedaan met het hele gezin. Op zaterdagmiddag naar Groningen. Oriënteren over een nieuwe computer. Aangezien deze toch wel heel erg traag wordt en nu al met een kunstgreep van Fouchienus draait. Met Lisette heb ik ook even bij TV's gekeken. Erik(Lisette haar vriend) ging met Justin kijken wat hij wilde kopen van zijn verjaardagsgeld. Later hebben ze thuis de legodoos in elkaar gezet.

Gistermiddag ging Erik naar de FC voor de eerste seizoenswedstrijd. Met zijn viertjes zijn wij gaan wandelen in de heemtuin. Ook was daar een kleine tentoonstelling van een schildersgroep. Misschien willen Lisette en ik dat komend seizoen ook wel gaan doen. Af en toe mogen we heel graag lekker met verf spelen. Lisette heeft altijd al goed kunnen tekenen. In het graas gebied kwamen de geiten op ons af. Later ook nog de ezels, één begon aan Lisette haar blote tenen te voelen met zijn lippen LOL.

Weer thuis is Fouchienus nog even alleen op stap gegaan met zijn fototoestel. Ik ben lekker gaan borduren.

008picknick08082010
Dit is het picknick plaatje na een uurtje of negen borduren. Ik ben nu bezig met het beertje.


Wordpress category: 

Reacties