Pauwenstaartsokken

Nog net in de vakantie ben ik begonnen met deze sokken uit het Verena sokken boek van afgelopen voorjaar. Het boek lag hier al die tijd, meest naast mijn stoel en af en toe keek ik erin welke sokken ik wilde gaan maken. Eerst waren er echter de sokken voor oma, daarna de space sokken, enz.enz. Nu was ik er eindelijk aan toe.

011regiahanddye10082010 
Dit zijn ze geworden, ze waren dinsdag morgen af. Het garen wat ik heb gebruikt is Regia handdye effect. Tijdens opruim bezigheden vond ik nog een oude placemat in de kast. Daar heb ik gelijk mallen van gemaakt om sokken te kunnen showen. Hoef ik dat ook niet meer op mijn eigen voeten te doen, vaak fotografeert dat raar.

Inmiddels ben ik bezig met weer een nieuw paar sokken. Ik heb maandag in Veendam op de laatste braderie van dit jaar nog 4 bollen sokken katoen gekocht.

Ik moet alleen bekennen dat ik ook een ander tijdverdrijf heb. Aangestoken door de kinderen speel ik Happy Harvest op Hyves, en ook nog Farmville op Facebook.  

Wordpress category: 

Reacties

afbeelding van Kitty

Hij wordt prachtig Dineke!!!!
Enne... ik ken dat hoor: nog even die steekjes, nog even dat kleurtje.... en voor je het weet ben je toch weer een tijdje bezig :)
Mooi aantal uren ook om een foto te maken.

Liefs,
Kitty
die al reikhalzend naar je volgende foto uitkijkt!