Sneeuwwitje 724 uur

Veel administratie gedaan de afgelopen week en gelukkig is alles helemaal bij nu. Daarnaast heb ik lekker veel gelezen. Ook leuk natuurlijk, maar daarmee had ik niets om te laten zien. Aangezien het nu toch wel lang duurder zonder dat ik iets had voor een nieuw logje heb ik vanmorgen maar weer een foto gemaakt van Sneeuwwitje.

034sw724uur18032010

De volgende rij schiet al weer lekker op zoals jullie kunnen zien. De gedeeltes onder de tafel waar ik nu mee bezig ben geven niet veel afwisseling te zien, dat komst straks weer bij het eten e.d. op de tafel.

Qua quilten is er verder geen nieuws, mijn naaimachine is nog stuk, maar ook mijn naaikamer is even niet beschikbaar. Fouchienus heeft er een Apple werkcomputer opgesteld, aangezien hij de komende thuis regelmatig moet overwerken. Dat kan daar dan mooi, zonder dat er een grote desktop computer op de eettafel moet staan.

Nu is de tijd dus perfect om te werken aan wat handquilt werk zou je zeggen. Alleen heb ik daar even geen zin in, het trekt even niet. Komt wel weer.

Wordpress category: 

Reacties