766 uur Sneeuwwitje

Pasen is weer voorbij, Justin moest vandaag weer naar school, morgen is hij echter alweer vrij vanwege een gemeentelijk onderwijsdag. Hij verheugde zich er wel op om naar school te gaan vandaag. De groepen 7 en 8 gaan namelijk op de fiets naar Veendam. Een schoolvoorstelling in theater van Beresteijn. Vorig jaar vond hij het erg leuk.

De paasdagen hebben we niet veel bijzonders gedaan. Gewoon lekker thuis bezig, o.a. een race spel op de computer, waar papa het stuur en gaspedalen had aangesloten. Maar ook rummicub en het spel barricade, wat Justin enkele jaren terug kreeg in een Spongebob versie. Daarnaast heb ik ook lekker zitten borduren. Sneeuwwitje is weer een heel stuk opgeschoten. 766 uur zit er nu in.

035sw766uur05042010

Het brood ligt op de tafel, met de doek er overheen. Ook staan er diverse kommen en ik ben nu aan de linkerkant bezig met iets wat een grote pul lijkt te worden.

Easter was very quiet over here. We did nothing special, just enjoyed our selves at home with computergames and bordgames at the table.

I did some stitching and Snow White is no at 766 hours. The table is getting more and more complete.

Wordpress category: 

Reacties

afbeelding van Marjolijn

Marjolijn (niet gecontroleerd)

Ik kwam er achter waar je woonde (gewoon even doorklikken dus), en dat is inderdaad een 15 xe0 20 minuten bij mij vandaan (ik woon in Blijham). Lijkt me leuk Dineke. Kun jij mijn email adres zien? Dan mail je me maar een keertje.
Voor mijn werk zit ik ook soms bij jou in het dorp.
Wie weet tot ziens, groetjes
Marjolijn

afbeelding van Mieke

Mieke (niet gecontroleerd)

Hallo Dineke,

Ik ben ook begonnen met de lensquilt, alhoewel ik helemaal nog geen gevorderde patchworkster ben.

Een vraagje, andere patchworkers raden mij aan om voor de nogal fel gebogen lijnen de stof in biais te knippen. Heb jij dit ook gedaan ? Het zou leuk zijn mocht ik een antwoordje krijgen.

Ik maak de lensquilt trouwens in kleur, ziet er goed uit na mijn eerste blok.

Groetjes en nog veel succes, ben benieuwd naar het doorquilten!

Mieke