Sneeuwwitje en lensquilt

Van de lensquilt kan ik nog niet veel vorderingen weer laten zien. Vanmorgen heb ik hem mee naar beneden genomen zodat ik hier bij de tafel wat papiertjes kan gaan verwijderen, afgewisseld met het borduren aan Sneeuwwitje.

009papiertjes29122009

Zo ligt hij er nu bij. Het vordert langzaam maar zeker. Gelukkig is er geen datum waarop hij klaar "moet" zijn. Ik ben er gewoon mee bezig als ik zin heb.

This is how my Lenzlogcabin lays at the table at the moment. I took it downstairs so I can just do one block at a time, in between stitching Snow White.

029sw600uur29122009

Dit is Sneeuwwitje na 600 uur borduren. Volgens mij ben ik nu ook bijna halverwege het project. Vanmorgen bereikte ik dit aantal uren en bedacht dat het wel weer een goed moment was voor een nieuwe foto. Er is weer een dwerg af en aan zijn linkerkant kun je zien dat de tafel met borden en bestek verschijnt.

This is Snow White after 600 hour of stitching. I reached that point this morning and thought it was time to take a new picture. There is another dwarf ready and on his left you can see part of the table with a plate.

Wordpress category: 

Reacties

afbeelding van Laura

Laura (niet gecontroleerd)

Dineke en familie,
Wat erg om zo'n telefoontje van de dierenarts te krijgen. Arme Garfield, maar hij heeft in de tijd dat hij bij jullie was, het wel heel goed gehad, hoop dat dit jullie troost. Sterkte!
groetjes,
Laura

afbeelding van Klaske

Ik moest even bij lezen toen ik las van Garfield, wat zielig. Heel veel sterkte, maar met het jonge poesje zal het gemis vast wat beter gaan, je krijgt garfield er niet mee terug, maar je hebt er een lieverdje bij, deze zal ook vast bij je komen als je aan het patchen bent want volgens mij is dat kateigen als ik zo de blogs lees.

afbeelding van kitty

kitty (niet gecontroleerd)

Hallo Dineke, allereerst mijn beste wensen voro je! Wat een werk, die lensquilt. De stof voor ie voor mijn man heb ik al gekocht, het patroon gedownload, maar nu nog op maat kopieren voor ik kan starten!