Affo/Finish

Het is gelukt, gistermorgen om 10 uur zette ik de laatste steekjes aan de quilt. En kon hij mee met de rest van de quilts in de tas. Die tas was nog even lastig om mee te nemen op de fiets. Ik heb hem maar achterop gelegd en dan tijdens het fietsen vast gehouden. Tijdens het rijden ging dat wel, alleen het afstappen was wat lastig. Voor de bijeenkomst moest ik nog even langs de pinautomaat en daar viel de heleboel natuurlijk van de fiets af. Gelukkig zijn quilts niet breekbaar.

010af19952009

En zo is hij dan geworden. Met gewoon rondom een bies van de overgebleven stofjes. Als ik nu op de bank zit/lig piepen mijn voeten niet onder de quilt uit. Voor de komende winter kan ik er dan helemaal tegen.

I managed to finish this one in time to take it with me to our clubmeeting yesterday afternoon. I had to take most of the quilts I made so far in a big bag on my bike. That was a bit of a problem. Not the ride, I had put the back on the back of the bicycle and that went fine. Stopping was something else. I had to stop to get some money. Then the bag fell to the ground. Luckily quilts aren't easily broken. The ladies liked this one a lot. And I am also pleased with the result.

Reacties

Facebook-reactieblok