Weer thuis

Na twee weekjes Veluwe zijn we sinds zaterdag weer thuis. We hebben ook dit jaar weer een lekkere vakantie gehad. Helaas ook wat ziekte. Typische gevalletjes van buikgriep. Dat was in de eerste week, het weer was toen ook vrij regenachtig, ik mankeerde niks dus heb lekker onder de luifel zitten quilten, lezen en borduren. De tweede week hebben we fietsen gehuurd daarop hebben we ook lekker rondgereden. Niet te ver, want Justin was toch behoorlijk verzwakt door een kleine week niet eten. En hij heeft al niet echt vet over.

Aan Lisette's quilt heb ik jammergenoeg niet zo veel kunnen doen als ik wilde, ik was de malletjes voor het quiltpatroon vergeten en in de caravan had ik ook niet direct materiaal liggen om nieuwe malletjes te maken. Met het hardangerkleedje ben ik wel opgeschoten.

Gistermiddag was het weer hier bar en boos. Had ik bedacht dat we dan net zo goed de tentoonstelling van Arnout Cosman bij de Naaidoos konden bekijken. Dat was zeker de moeite waard, mooie quilts hoor. Natuurlijk heb ik ook wat lapjes gekocht. 8FQ's voor de wedgeruler quilt die we met de groep gaan maken en nog twee fruitlapjes er weer bij. Ik heb toch besloten dat ik voor die lapjes het Aussie patroon ga gebruiken.

Wordpress category: 

Reacties