Beetje lui

De afgelopen week ben ik qua bloggen nog een beetje lui geweest, vooral als het op het maken en plaatsen van foto's aankwam geloof ik.

Eigenlijk had ik het plan om het hardanger kleedje in een keer af te maken en dan een foto te maken, maar nu ik toch eerst weer met de afghan bezig ben toch maar een foto van het kleedje zo ver als ik nu ben.

009blauwkl30072007_1

In de vakantie heb ik de buitenrand met festonsteken afgewerkt, van de binneste open rand heb ik verschillende grotere blokken gedaan en ook alle kleine opengewerkte blokjes. Thuis had ik daarvan al een paar gedaan, zodat ik de picootjes kon oefenen. Nu ben ik bezig met de buitenste open rand. Ik ben over de helft. Het schiet dus op, nog even en deze UFO is weggewerkt.

Gisteren hadden we onze jaarlijkse bbq met mijn familie. Al een tijd geleden gepland, maar helaas laat het weer zich niet plannen. Na slechte voorspellingen, een grijze morgen en opklaringen in het begin van de middag. Besloten we toch maar om in de garage te gaan zitten. (zou bij ons thuis geen optie zijn LOL) Het smaakte weer prima. Alleen misten we toch wat. Wat? Nou Papa was al aan het opruimen, snoeren e.d. En of er nog iemand belang had bij de schalen van de slager. Nee, nou dan gooide hij ze in de container. Hij pakte de plastic schaal uit de eerste doos samen met het alu folie wat er onder lag. Wat bleek, daar onder lag nog een hele schaal karbonades. LOL Na een kleine pauze konden we dus nog een lekker karbonaadje nemen.

Wordpress category: 

Reacties