Hardanger

Na vieravonden lopen had ik het toch wel even gehad. Dat kwam ook om dat de laatste avond natuurlijk bestaat uit veel stil staan. Op het veld moeten we toch geruime tijd wachten tot alle lopers van de 10 km binnen zijn. Nu mochten we gelukkig om kwart over 7 verzamelen bij de hal i.p.v. kwart voor, maar we zijn wel op tijd heen gereden. Mede in verband met parkeren. Het bleef gelukkig wel droog, 's middags vreesden we het even het ergste, want het hoosde vrijdag middag werkelijk. Maar alles ging goed. En al lopend heb ik deze foto gemaakt.

082lopen15062007

Justin had al heel wat om de nek hangen. Ik had trouwens nog veel meer van hem over genomen, het was hem veel te zwaar om de nek. En papa, oma, Wia en Robert en Patricia stonden allemaal bij elkaar. Justin kreeg een enorme schrik toen hij van iedereen in een keer van alles om de nek kreeg. Maar alle snoep vergoedde veel schrik natuurlijk.

083metbuit15062007

Even na de vorige foto stonden we weer stil en de jongens wilden ook nog even met zijn drieën op de foto.

Gisteren overdag heb ik een beetje rustig aan gedaan. 's Morgens moesten we even naar de winkel voor dieren eten. Hebben we gelijk ook nog even gekeken naar wat kleding in de opruiming. Justin kon nog wel korte broeken gebruiken. En ik wilde nog wat hemdjes. Dat is prima gelukt.

Zopas heb ik nog een foto gemaakt van mijn hardanger kleedje. In het begin van de week heb ik daar buiten een stuk aan gewerkt, zodat ik klaar was voor de update op 15 juni.

008blauwkl15062007

De afgelopen maand ben ik er al met al een heel stuk mee opgeschoten. De buitenrand heb ik al met naaigaren afgewerkt. En daarbij ben ik nu met de festonsteken bezig. Ik heb ook weer motieven geknipt en afgewerkt. Ook heb ik daarbij mijn eerste picootjes gemaakt. Dat viel me reuze mee. Komende maand kan ik daar hopelijk ook weer wat aan werken.

Wordpress category: 

Reacties