Schoolreis

Net weer bijgekomen van het tripje van vorige week woensdag, stond er gisteren alweer een zware dag op het programma. Begeleiden van groep 3 en 4 op hun schoolreis naar het verkeerspark in Assen.

Dat park daar was ik al heeeeeeel lang niet geweest. Ook vroeger zelf eens een keer op een schoolreis, maar het park zat in die tijd nog op een andere locatie, volgens mij meer in de plaatst Assen. Nu zit het naast het TT circuit.

In de morgen begonnen we met benauwd weer. Het zonnetje kwam er zelfs een beetje door. Dat gaf de burger moed, want de voorspellingen waren erg slecht, tegen twaalven dikke onweersbuien.

003klimmenhoger25juni2007

Kijk mooie lucht toch. Mijn grote held is hier bezig de toren naar de glijbanen te beklimmen. Dit vindt hij echt doodeng, maar hij heeft het toch 1 keer gedaan. De beloning was dit:

004glijbaan25juni2007

Met diverse vriendjes is Justin in allerlei autootjes en bootjes geweest. En mama was er natuurlijk ook om in de jeeps te rijden. Met dispensatie, want daar mocht je alleen in rijden wanneer je langer dan 1 meter 60 was. Tja en met mijn 1,59 moest ik bijna kinderen teleurstellen. Gelukkig mocht ik als begeleider wel. Maar steeds een paar kinderen achter elkaar. Want reiken naar het gaspedaal was een hele toer. Ik heb nu nog het idee dat 1 been een stuk langer is geworden.

Dit vond Justin uiteindelijk het leukste zei hij later, zelf racen in een kart.

021racen25juni2007

De rondjes gingen ook steeds sneller. Helaas hadden we wel direct na de middag een enorme onweersbui over ons heen gekregen. Het is hier dan ook geen Tshirt weer meer, de jassen moesten wel aan. Justin had voor de paar druppeltjes die hier nog vielen ook zijn capuchon nog op gedaan. Al met al hebben we een prachtige dag gehad. Alle kinderen hebben ook genoten.

Wordpress category: 

Reacties

afbeelding van veronique

hoi dineke
wat ziet er dat weer prachtig uit hoor, enne die parkeermethode... is ook niets voor mij hoor...leuke kippetjes heb je erbij, wij zijn sinds vorige donderdag (allxe9xe9, de kindjes)eigenaars geworden van 2 goudvisjes fifi en rambo..ietske kleiner dan kippetjes, hihi,... je egyptian sampler is o zooo prachtig, moet ik zeker ook nog maken met m'n egyptefanatisme.. maar ja, tijd hxe9..Lol