Nog warm

Waar ik vorige week lekker opschoot met het borduurwerk, ligt het deze week grotendeels stil. Gisteren was het echt veel te warm om met naald en draad te werken. 34 graden was bijna niet uit te houden. Gelukkig stond er wel wat wind, ik heb in de tuin zitten lezen in de middag.

Gisteravond ben ik gewoon om 7 uur naar Bouwina vertrokken voor onze wekelijkse wandeling. Met wandelschoenen mee in een plasticzak. Voor het geval we het toch te warm zouden vinden voor een wandeling. We zijn wel gaan wandelen, alleen niet te snel en ook niet door het open veld. Wel lekker door het nieuw Heemtuin gedeelte. Met veel bloeiende bloemen zag het er toch weer heel anders uit dan een paarweken geleden. Eigenlijk zou ik foto's moeten nemen, maar dat vergeet ik dan weer. Daarvoor praten we ook te veel onderweg.

Voor de vakantie is de was grotendeels gedaan. Vandaag kunnen we beginnen met in de caravan brengen. Het is nog steeds een beetje een gek idee dat we over twee dagen op de camping zullen zitten. En het gekste is nog dat we maar met zijn drietjes zullen zijn.

Ik denk niet dat ik voor we weg gaan nog weer een logje zal plaatsen. Er verschijnt wel weer een berichtje zodra we weer thuis zijn.

Wordpress category: 

Reacties