Weer thuis

Dat zijn we al even hoor. Afgelopen vrijdag hebben we alles rustig ingepakt en in de middag zijn we naar huis gereden. Zaterdag zou het immers alleen maar natter worden. Al met al hebben we een lekkere vakantie gehad. We begonnen mooi zonnig en droog. Dan is het alleen al lekker om gewoon voor de caravan te zitten en wat te lezen, puzzelen en in mijn geval borduren of quilten. De eerste dinsdag werd het weer wat minder en een van de dingen die ik zeker wilde was naar Zutphen om eens bij Petra Prins in de winkel te kijken. Een erg leuke winkel met allemaal rozen stofjes. Zomaar in het wilde weg losse lapjes heb ik niet gekocht. Ik viel heel erg voor een mooie quilt en daarvan heb ik het pakket ook meegenomen.

001doosstofjes20072008_2

Ik had geen spullen bij me voor afteken, knippen of snijden anders was ik zo in de caravan begonnen. LOL Nu ben ik verder gegaan met het handquilten van mijn eendjes.

002quilten20072008_2

Vier van de eenden zijn af, rondom gequilt en nog wat accenten aangebracht. Een kwestie van rustig doorgaan dus. Tegen het weekend knapte het weer wat op en we hebben heerlijk gefietst en gewandeld, ook met mijn vriendin en familie die zondag op bezoek kwamen. Op maandag kwamen Lisette en Erik aan in Apeldoorn, echt bepakt en bezakt, want Lisette wilde persé in haar eigen tentje. Dinsdag zijn we samen naar Arnhem geweest. Bij de Slegte kwam ik nog een mooi fimo boek tegen. Voor 7 euro kon ik die niet laten liggen.

017boeksueheaser20072008

Er staan allerlei technieken in beschreven voor mini en maxi fimo, geschreven door Sue Heaser.

Woensdag gingen Lisette en Erik weer terug, ze hebben toch even een paar lekkere campingdagen meegepakt. Nadat we hen naar het station in Deventer hadden gebracht zijn wij weer teruggereden en op de camping zijn we samen met Justin naar de midgetgolf baan gegaan. Een groter succes dan vorig jaar, Justin had iets meer controle.

Donderdag was het qua weer weer mis. We wilden in eerste instantie op de fiets naar het Kröller-Müller, maar nadat we vlak bij de camping een dikke bui over ons heen kregen zijn we terug gegaan om de auto te halen. Samen hebben we genoten van de mooie schilderijen. Van verschillende werken van Van Gogh heb ik een ansichtkaart gekocht. Fouchienus dacht dat zijn foto's niet goed werken. (was achteraf onzin)

018kaartenvangogh20072008

Bij thuiskomst merkten we dat alles hier ook prima was verlopen. Alle beestjes prima verzorgd en ook de planten. In mijn achterhoofd had ik toch wel een beetje de bende die Lisette in haar slaapkamer kan maken LOL. Nu heeft Justin nog 3 weekjes vrij en Lisette nog 4. Maar zij begint volgende week wel weer met haar bijbaantje en ze mag ook nog komen werken op haar stage adres voor volgend jaar.

Ik ben bezig alle was weg te werken en val natuurlijk weer in de gewone dagelijkse dingen hier in huis. En tussendoor zit ik lekker te borduren aan  Country Comfort. Een werk wat nu heel erg richting af gaat.

008cc246uur20072008

Nog een klein stukje echt confetti werk en dan nog lucht wat een stuk sneller borduurt.

 

Wordpress category: 

Reacties