Ook nr 2 weer naar school

Vanmorgen is ook Lisette weer naar school vertrokken. Voor het eerst naar Groningen, naar de kappersopleiding da's even heel erg wennen. Niet meer op ongeveer 10 fietsminuutjes, maar een lange bus/treinreis. Ik ben heel benieuwd met wat voor verhalen ze vanmiddag thuis komt.

Ik ben hier in huis lekker aan het opruimen, gistermorgen zijn er in ieder geval al 4 zakken met oude kleding weggegaan. Toevallig lag er vorige week zo'n kleding ophaal zak tussen de reclame. Dat kwam goed uit. Onze kast ziet er nu heel opgeruimd uit. Nu Justin zijn kast ook nog, maar die staat zo achter zijn bed eigenlijk best onhandig. Dat leek in eerste instantie wel een goede oplossing, maar door dat Justin zijn gitaar en nog meer andere dingen tussen het bed en het kastje zet willen de deurtjes amper open. Wat dat betreft is het handiger om hem toch weer naar de andere kant van de kamer te zetten. Is hij iets speel ruimte kwijt, maar aangezien hij nu ook op de vierkante cm zit en de rest volgooit met lego blokjes lijkt me dat niet zo'n probleem.

Wat borduren betreft ben ik bezig met de wolf, die begint zich heel langzaam nu af te tekenen op de stof. En ik heb gistermiddag weer eens de eendjes quilt te voorschijn gehaald. Weer twee eendjes gequilt en ook nog het laatste losse blokje. Nu moeten er nog 3 eendjes gedaan worden. Dan kan ik de randpatronen gaan aftekenen met het lichte vulpotlood wat ik laatst heb gekocht. Al met al kan dat denk ik wel vrij vlot gaan.

Wordpress category: 

Reacties