Cadeautjes

Gisteren werd ik 49 jaar oud en dat vierden we met de kinderen en opa en oma. De rest van de visite komt de komende zaterdag. Een verjaardag op een doordeweekse dag blijft lastig, een pluspunt is dat het feestje nog een beetje gerekt wordt natuurlijk. Van Fouchienus en Justin kreeg ik gistermorgen al cadeautjes, waar ik superblij mee ben.

cadeautjes

Een leuk boek met schildertechnieken, de nieuwste CD van Golden Earring en ook nog iets quilterigs namelijk een set malletjes van Marti Michell. De C set, als aanvulling bij de A set die ik al enige jaren heb. Deze wilde ik vooral voor de malletjes met de 30 en 60 graden driehoeken. In verband met de verjaardagsaankoop waren Fouchienus en ik afgelopen zaterdag bij De Naaidoos. Daar heeft Fouchienus ook nog alvast verschillende stofjes uitgezocht voor zijn kippenquilt. 

stofjes kippen

Het stapeltje van 8 fateigt lapjes is bedoeld voor de achtergrond van de 12 blokken. Voor de kippen hebben we nu 2 rode, 2 gele, 2 groen en 1 blauw lapje. Zo wordt ook mijn verzameling verschillende kleurtjes eens uitgebreid. Tot nu toe heb ik eigenlijk alleen steeds lapjes bedoeld voor een bepaalde quilt gekocht. 

 

Reacties

afbeelding van Bezoeker

Alsnog van harte gefeliciteerd :)
Ik ben zelf ook dit jaar jarig op een doordeweekse dag, lastig inderdaad, dus we schuiven het maar op na het weekend. Leuke dingen heb je gekregen, komt altijd van pas :) Veel plezier nog op de dagen dat je je verjaardag gaat houden.

Liefs Michelle

afbeelding van Shirley

Aldus nog van harte gefeliciteerd! Wat een verwennerij, mooie cadeautjes heb je gekregen, en oooh die lapjes voor de kippenquilt, dat gaat een vrolijke worden! Ik moet even nadenken, welke kippenquilt werd het ook al weer?