Mandjes voor het kastje zijn af

Zojuist heb ik eindelijk weer eens een miniatuurtje afgemaakt. Dit kastje had ik al enkele jaren geleden als pakketje op de beurs in Arnhem gekocht. Vorig jaar rond deze tijd begon ik met het roze kamertje en ook met het kastje. Het houtwerk op zich kwam af. De stukjes ijzerdraad waren ook allemaal geknipt. Alleen de mandjes moesten gemaakt. Aangezien ik meest bezig ben aan de eettafel en je dan best wat rommeltjes hebt liggen is de boel na een tijdje even opgeruimd, zodat we gewoon konden eten. Nu ben ik vrijdag begonnen om de ijzerdraadjes in de bodems van de mandjes te lijmen. Ook begonnen met het vlechten van de randen van de mandjes. Het weven heb ik zaterdag tussen huishoudelijke bezigheden door gedaan. Vanmorgen moesten alleen de draadjes afgeknipt en de vlechtrandjes gelijmd.

mandjes afgemaakt

Zo staat het kastje nu eerst in het roze kamertje. Ik weet nog niet of ik deze hier in laat staan of dat het uiteindelijk toch een ander plekje krijgt. 

Ondertussen ben ik ook bezig met het vloerkleedje. 

vloerkleedje

Een foto met het kleedje behoorlijk uitvergroot. Inmiddels zijn er weer twee hartjes in groen en paars bijgekomen. Dit zijn de vier kleuren die ik in het gehele kleedje ga gebruiken voor de hartjes. 

Reacties