Too Pooped

Pfff, afgelopen zondag heb ik mijn verjaardag gevierd. Een leuke dag natuurlijk alleen is het lichamelijk altijd wel zwaar met alle voorbereidingen enzo. Dan schiet de computer er een beetje bij in. Als ik teveel pijn heb lukt het me niet om stukjes te schrijven. Om maar niet te spreken over foto's overzetten op de computer. 

Ik ben wel weer lekker opgeschoten met Too Pooped. De foto is van vorige week donderdag. De poes ligt inmiddels inclusief kopje lekker te slapen op de tak. 

010toopooped70uur26052011

Het kruissteek gedeelte is nu bijna klaar, ik denk dat ik dat in de volgende 10 uur wel af ga krijgen. Daarna nog de stiksteken. 

Last Sunday I celebrated my birthday and with the preparations and the busy fun day it meant a bit too much pain afterwards. And when I have too much pain I can't concentrate on writing blogs. I did some reading and also cross stitching. This picture of Too Pooped was taken last Thursday. When I reached 70 hours of stitching. I almost finished the crosses now. After that I just have to add the backstitching. 

Gistermiddag had ik opeens zin om het Tulpenschilderij waar ik in het najaar op de schildercursus mee was begonnen af te maken. Geen idee waarom ik er zo lang tegenaan heb gehikt. De verf en alles moest weer van boven gehaald, maar in een kwartiertje stond alles klaar. 

007tulpen31052011

De tulp aan de rechterkant heb ik helemaal afgewerkt en de middelste blauwe tulp heb ik nog wat bijgewerkt. En nu heb ik besloten dat dit af is. Alleen nog signeren LOL En nu dan weer bedenken wat het volgende schilderij gaat worden. Want het spelen met alle kleurtjes verf is toch ook wel ontzettend leuk. 

Yesterday afternoon I suddenly felt the urge to finish the Tulip painting I started at the course back in November. No idea why I didn't do that sooner. I just had to finishe the tulip on the right side and I changed the finish of the blue one in  the middle a bit. I now decided it is finished, I just have to sign it. 

De kuikens zijn inmiddels weer wat minder lelijk. Ze hebben nu goudbruine veertjes in de nekjes. In totaal hebben we nu 6 hennen en een haan plus dan nog 6 kuikens. Van die laatste weten we nog niet wat het zijn. In de boekjes hebben we gelezen dat dat pas bij een maand of 3 duidelijk wordt. Nog even afwachten dus. 

 

Wordpress category: 

Reacties

afbeelding van Marcha

Jeetje, je hebt weer een hoop te vertellen zeg! Leuk om je Roosjes a la Nel te zien. Ja, als je gewoon even je schouders er onder zet is het ook weer zo gebeurd he! Mooi die Noahs Ark! En die kuikentjes zijn erg schattig, leuk om ze in huis te hebben! Geniet er maar van! Succes met je projectjes